torsdag 3 juli 2014

Dagen innan

Dagen har sakta men säkert gått framåt, även om det känts som att varje minut varit en timme lång. Så det var tur att kroppen och knoppen ansåg att jag kunde få sova bort lite av tiden, för även med toabesök och hundar som ansåg att de skulle skälla några gånger under morgonen - lyckades jag somna om flera gånger. 

Vädret har inte varit så mycket att hurra över idag, så beslutade oss för att ta en liten tur till IKEA för lunch och kika lite på bebisavdelningen (även om jag knappt vågar tro att det ska gå vägen denna gången, och inte vågar planera/beställa/köpa något). 

I bilen lyssnade vi på Sommar i P1, och idag var det Dregen som var sommarprataren. Ämnena var allt mellan himmel och jord, men en del handlade om han och fruns barnlängtan och alla tanka och känslor som fanns runt försök mm.

Något annat som skett den senaste tiden i "tystnad" är att jag tagit upp kontakten med en vän från gymnasietiden igen (vi slutade umgås runt sista året). Måste säga att det känns riktigt trevligt att "lära känna" varandra på nytt, det är ju ändå si sådär 10 år sedan vi slutade prata med varandra. 

Idag blev det ett riktigt långt telefonsamtal, då hon behövde ventilera sig och få lite svar på frågor som hon "inte" kan ställa till någon annan. Har även bestämt att vi ska hitta en dag att träffas, en middag med män och hundar. Tur att männen inte vet vad de omedvetet dras in i. 

Imorgon är det vår tur att få göra RUL. Behöver jag säga att jag känner mig smått livrädd? Mannen lovar att jag ska få lov att krossa hans hand, han tänker dock förbereda med en ordentlig dos smärtstillande innan (var hans kommentar till mig efter att han lovat låna ut handen). 

2 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en fin upplevelse imorgon på RUL.et! Ska tänka på er och sända många positiva tankar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hade en riktigt mysig och trevlig stund under RULet. Och allt såg bra ut. =)
   Kram

   Radera