tisdag 8 juli 2014

Bröllopsdagen

Igår var det som sagt min och mannens bröllopsdag. Sjunde dessutom. 

Vädret var allt annat än att hurra över, åska, ösregn och ännu mer regn. Det sämsta av alla under alla våra bröllopsdagar, känns dock skönt att ett sånt oväder kom nu och inte då när vi gifte oss (även om det var regnkaos dagarna innan vårt bröllop, men under vårt bröllop lyckades vi få bra väder - lite blåsigt, men inget ösregn och översvämningar).

Med en åskrädd hund, fick vi spendera en del av dagen hemma med hundarna istället för att köra iväg någon stans. Vi var dock iväg och åt en god lunch. När kvällen närmade sig och vädret också hade lugnat sig en hel del, körde vi dock iväg för en god middag och ett biobesök.

När vi sedan kom hem lite efter midnatt så slocknade jag mer eller mindre direkt. Även om känslorna var väldigt blandade igår, så blev dagen överlag trevlig, kärleksfull och mysig. Saknaden av Bella gjorde sig väldigt påmind, hon skulle ju varit med och firat vår första bröllopsdag som föräldrar. Istället fick hon vara med oss i tankarna, tillsammans med det lilla syskonet som växer i magen. 

Blommorna jag fick av mannen
Idag är vädret betydligt bättre, i alla fall än så länge. Ska strax köra iväg med hundarna till hundstranden, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

4 kommentarer:

 1. Grattis på bröllopsdagen. I efterskott. Men måste fråga, var sjutton bor ni om ni hade dåligt väder? Är ju så vansinnigt stekande i större delen av landet. :)
  Kram annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Vi bor i södra Skåne, och här var förvisso varmt - men som sagt väldigt blött och ordentligt med åska.
   Kram

   Radera
 2. Grattis på bröllopsdagen!

  SvaraRadera