torsdag 24 juli 2014

Trevlig torsdagskväll

Har nyss kommit hem efter ett besök hos min bror, svägerska och syskonbarn. De är ute med husvagnen och ligger på en camping i kommunen. Blev att vi bestämde att vi skulle komma dit och äta middag idag när jag pratade med min bror när han fyllde år i början på veckan.

Var riktigt trevligt att träffa hela högen, även om barnen försvann (men dök upp titt som tätt) ganska så snabbt efter vi ätit. Är alltid lika trevligt att träffa dem, men tyvärr bor de en bit bort - vilket gör att det inte blir några spontana besök. Dock ska vi upp till dem om en månad och fira deras minsting som fyller år då.

Timmarna sprang verkligen iväg och helt plötsligt var klockan 23.00. Och vi kände att det var tid att köra hem, min kropp började bli mör och mannen började bli trött (och mannen är den ende som ska upp och jobba imorgon). 

För en gångs skull behövdes det en kofta den sista stunden vi satt och pratade, blev faktiskt lite svalt i luften. Så skönt att nästan frysa. tyvärr är lägenheten vi kom hem till inte lika sval och skön - utan varm och kvav. Kanske borde satsa på att sova på balkongen inatt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar