söndag 6 juli 2014

Sammanfattning av helgen

Igår gick jag in in en ny vecka, vecka 20 (19+0). Så skönt, men samtidigt så overkligt och otryggt. 

Under gårdagen tog vi det verkligen lugnt här hemma, gjorde inte mycket under dagen. Kroppen var inte så glad heller efter det vi hade rört oss under fredagen. När kvällen kom, körde vi dock iväg och hälsade på mamma och hennes käraste. Blev en lång kväll utomhus med massor av prat och tittande på alla fotona på busfröet. 

Idag började dagen senare, blev ju som sagt en sen lördagskväll. Efter lite mat i magen och velande fram och tillbaka bestämde vi oss för att ta en tur med bilen. Blev ett besök i Smyge, för glass och mat. Och även lite shopping. Hittade denna stenen, som nu har fått en plats vid Bellas minnesplats i lägenheten. 

När vi var nöjda där körde vi till svärföräldrarna för att överraska dem. Så avslutade dagen med en god kvällsfika i deras trädgård, medan hundarna sprang och lekte med fotbollar. Blev även att visa dem bilderna på det lilla barnbarnet som växer i magen. 

Morgondagen är fortfarande ganska så oplanerad, känns lite att vi avvaktar för att se vad det blir för väder och se hur min dagsform ser ut. Men oavsett så kommer jag spendera den med mannen i mitt liv. 

2 kommentarer:

 1. Grattis till halvtid! Så kul att allt går bra för er! Hoppas att ni har en go sommar! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Men om vi ska vara noga, så är det fortfarande 3 dagar till halvtid. Det blir nog en ganska så bra sommar, även om den kommer kännas seg och lång. Vill bara att hösten och vintern ska komma och därmed tiden för busfröet att komma ut.
   Kram

   Radera