torsdag 14 augusti 2014

Dålig dag

Idag har verkligen inte varit en bra och positiv dag. Har kännt mig så negativ hela dagen, med allt. Humöret är långt ifrån på topp, känner mig bara trött, ensam, tjock och deppig idag. Säkert har det att göra med att sömnen påverkas av mannens jäkla hosta (och för att busfröet anser att den ska bestämma när jag ska vände mig på nätterna - genom att sparka så att det gör ont). Sen spökar så klart alla graviditetshormer i kroppen med. 

Att vi inte hittat någon ny bostad än (letat seriöst i över två år nu) gör inte saken bättre, är så trött på vår lägenhet. Jag trivs med området och med de flesta av grannarna, så det är inte därför jag vill komma här ifrån. Men att bo i en tvåa på tredje våningen - utan hiss - är inget jag vill längre. Känner mig extra instängd med just pga det, för jag kan inte springa hur mycket som helst i trapporna nu. 

Sen försöker jag njuta av graviditeten, men det går inte så bra. Börjar bara tänka på Bella och allt som hände, och rädslan över att förlora ännu ett barn hugger sig fast i hjärnan. Fast det kan och ska väl bara inte hända, busfröet har världens bästa och underbaraste skyddsängel - sin storasyster. Det är vår tur att bli föräldrar nu, föräldrar med ett levande barn i vår famn. 

4 kommentarer:

 1. Det är det absolut!! Kraaam, annette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det hoppas vi verkligen, men det är svårt att slappna av och våga tro på det efter det vi (även ni) fått vara med om.
   Kram

   Radera
 2. Det ÄR verkligen er tur nu. Hoppas helgen har känts bättre för dig. Stora kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Helgen har känts bättre än så länge. Att ha fått sova lite mer och varit ute och träffat lite människor har hjälpt en del med.
   Kram

   Radera