söndag 3 augusti 2014

Lördag och söndag

Gårdagen började med att fixa en del här hemma. Mannen körde iväg en vända till tippen för att slänga lite saker under tiden förberedde jag inför idag. När sen mannen kom hem, var det bara att göra oss färdiga för att köra iväg till min vän och hennes man. 

Blev en riktigt trevlig kväll (och ett kärt återseende), med god mat, trevligt sällskap och massor av prat. När vi sedan skulle köra hem, började det regna och åska ordentligt. Luften var tillfälligt frisk och sval, men det höll inte så länge. 

Idag vaknade jag riktigt tidigt (vid 05), kvavt och varmt som bara den i sovrummet. Men efter att ha ändrat med fläkten och tvättat av mig med lite kallt vatten så lyckades jag somna om, dock bara för att vakna knappt två timmar senare av en hund som är livrädd för åskan som bara mullrade på utanför fönstret. 

Så det var bara att stiga upp. Fixade färdigt det sista innan min syster med familj skulle komma (kom runt 12). Det blev en hel del spelande här sen fram tills de körde hem vid 18-tiden, men det blev också lite mys med yngsta systersonen för min del (rita, läsa, klappa hundarna, busa och massa annat). Den äldre av dem hade inte tid med mig, för han hade fullt upp med att spela med min man. 

Värmen är för övrigt inte nådig mot mina fötter, har haft riktigt svullna och ömma fötter hela helgen. Hela förmiddagen idag hade jag stödstrumpor på, men även om svullnaden hålls nere så känns det som att fötterna ska koka istället. Är så öm under fötterna, känns som att undersidan är helt bränd och "rund". 

Så efter att systern med familj gått, och vi ätit lite kvällsmat - då åkte en plastlåda (man tar vad man har) fram, och fylldes med kallt vatten. Där har mina fötter sedan fått "bo" i ca en timme (har en liten paus nu, men snart ska de ner en omgång till). Det var så skönt att sätta ner fötterna i vattnet, och jag kände direkt hur smärtan försvann.

"Bara fiskarna som saknas". Men skönt som bara den ändå.

2 kommentarer:

 1. Jag fick ett tips om en fotlotion när jag var gravid. Den finns på Body Shop och innehåller pepparmint. Svalkar skönt! :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för det tipset! Ska se om jag kan skicka iväg mannen imorgon för att köpa till mig efter jobbet.
   Kram

   Radera