tisdag 7 oktober 2014

Höstrusk

Idag har det verkligen varit riktigt höstrusk ute, och på något sätt går de dagarna mycket snabbare. Kan vara för att det inte känns lika jobbigt och drygt att spendera större delen av dagen liggandes i sängen eller soffan. Det blir till och med lite extra skönt att inte behöva stiga upp och gå utanför dörren på några extra timmar (tills det att hundarna behöver gå ut). 

Pratade med sköterskan på vår vårdcentral idag, om vaccination. Hon ska ringa mig imorgon på förmiddagen för att meddela om jag ska komma in redan imorgon (de skulle eventuellt få in en leverans av vaccinet idag nämligen) och få min vaccination, plus att hon ska kolla upp exakt vad det kommer kosta för mannen att vaccinera sig (vilket han kommer att göra oavsett pris). 

Ikväll var vi iväg på tredje och sista föräldrautbildningen, blev en givande träff även denna gången. Kommer att kännas lite tomt och tråkigt att inte ha fler träffar i gruppen nu, nästa träff blir när vi alla har blivit föräldrar. Busfröet tyckte också att det var väldigt passande att köra igång med ett ordentligt träningspass på kvällens träff, fick in några rejäla sparkar mot levern och revben - så pass att jag inte kunde sitta kvar i den ställningen, utan fick byta ställning några gånger (vilket inte någon missade, speciellt inte barnmorskan). 

För övrigt så har största delen av dagen gått åt till att längta efter morgondagen. För imorgon ska vi äntligen få se vårt busfrö igen! Imorgon är det tillväxt ultraljud som gäller. Längtar så efter att få se vårt efterlängtade barn igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar