lördag 25 oktober 2014

Vecka 36 (35+0)

Idag har jag gått in i vecka 36 (35+0)! Helt ofattbart och overkligt känns det som. Veckan har gått i väldigt rask takt och har innehållet både roliga och positiva saker samt tråkiga, jobbiga och negativa saker. 

Kanske är det därför som jag känt mig helt slut hela dagen, ingen ork, lust eller energi. Trött, ledsen och gråtig istället. Har blivit många tårar idag, och många tankar och känslor att hantera. Att det regnat ute till och från, och att mannen varit och jobbat hela dagen har verkligen inte gjort dagen något bättre. 

Den nya graviditetsveckan till ära har jag börjat renskriva mitt förlossningsbrev, det mesta har vi redan diskuterat och kommit fram till - så det är inget nytt, det är mer den där biten med att få ner det på pappret som tar tid. 

Hoppas på att jag känner mig piggare och gladare imorgon, för då är det kalas som står på schemat. Busfröets yngsta kusin (min yngsta systerson) som fyllt 2 år. Vi ska även få med oss hem en del saker (kläder, bärsele och babysitter) som vi ska låna till busfröet, när vi ska hem från kalaset. 


Fick för övrigt höra i veckan att min äldsta systerson börjat tjata och fråga om när han ska få träffa den nya bebisen. Han tycker att det tar så lång tid. Och han tjatar visst även en del om att han har sex kusiner (han räknar även Bella nämligen) idag, men att snart har han sju kusiner.

6 kommentarer:

 1. Härligt! Bara fyra veckor kvar!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart är det! Men jag hoppas verkligen att det inte blir riktigt fyra veckor. Känns redan som att jag gått en vecka över tiden nu. Så busfröet får gärna komma direkt efter att cerklaget är taget.
   Kram

   Kram

   Radera
  2. Ja då hoppas vi på det istället! :) Nu är den ju så färdigbakad, SÅ skönt!

   Radera
  3. Ja, det låter bättre!
   Kram

   Radera
 2. Hej hej heja! =) Kram Annette

  SvaraRadera