torsdag 30 oktober 2014

30 oktober

Idag är det ett år sedan vi begravde vår älskade lilla Bella. Och det som vi absolut hoppades då, var att vi nu skulle ha ett litet syskon i vår famn eller att jag skulle vara gravid (förbi de värsta veckorna) med ett litet syskon. Och det blev ju faktiskt så, visst syskonet bor och växer fortfarande i magen - men snart så får vi hålla Bellas lilla syskon i vår famn. 

Mannen kom hem tidigare (använde lite av sin flextid) idag, för det var inte lönt för honom att ta sig tillbaka till jobbet efter sitt besök på vårdcentralen. Han var där för att få sin influensavaccination, så nu är vi båda vaccinerade - allt för att minska risken att busfröet skulle smittas (speciellt om busfröet bestämmer sig för att komma lite tidigare). 

Eftersom han kom hem tidigare, passade vi på att ta en sväng med bilen för att försöka få köpt lite av alla julklappar som ska inhandlas. Känns som att vi behöver få så mycket som möjligt av den delen överstökad innan busfröet föds. Och vi fick köpt en hel del idag faktiskt, så det känns väldigt skönt - även om min kropp var helt slut när vi lämnade köpcentret. Blev så klart även några klipp till busfröet, något annat vore nog lite konstigt. 

Får se om morgondagen innebär att jag börjar packa in alla julklappar som blev inköpta idag, eller om jag kommer ligga utslagen i sängen av öm rygg efter dagens tur. 

4 kommentarer:

 1. Så mycket hemskt ni tvingats genomlida. Och så glad jag är för er skull att ni väntar på ert lilla busfrö jättesnart!

  Julen är härlig, och äntligen får ni fira den tillsammans med en liten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har verkligen inte varit en lätt och enkel resa.

   Kan inte påstå att jag gillat julen de senaste åren, de har varit riktigt jobbiga. Men nu ska vi äntligen få uppleva en jul med ett barn, ett barn som är vårt eget och ingen annans.

   Kram.

   Radera
 2. Du ska se att denna jul kommer att kännas helt annorlunda! Jag tyckte oxå att jularna bara blev jobbigare och jobbigare utan barn. Nu är det de bästa som finns tack vare barnen!
  Snart är ni i hamn. Hoppas att du kommer att ha ork att uppdatera när busfröet anlänt, det är verkligen en helt ny värld som väntar er med känslor som inte trodde fanns. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag säkert. Att förra julen blev riktigt jobbig (tusen gånger värre än året innan) hade mycket att göra med att vi förlorade Bell, annars hade nog redan förra julen varit extra mysig - med en stor gravidmage.

   Kommer nog bli några uppdateringar av bloggen sen när busfröet är fött.

   Kram

   Radera